Blufcursus

Als je het spel speelt, geef je jezelf de kans op winst van waardevolle knikkers.
Als je het niet wilt spelen, dan weet je in elk geval hoe het werkt.

Advies en begeleiding

Samenwerkingsvraagstukken en ontwikkeling van nieuwe concepten behoren tot mijn expertise. Interim management behoort tot de mogelijkheden.

Begeleiding van samenwerking

Ik begeleid teams bij de start van een nieuw team, conflicten in het team, ambities van een team die niet uit de verf komen en vastgelopen gesprekken, zodat mensen weer met energie en plezier samen aan de slag kunnen.

Balancering

Een balancering zorgt voor een energetische bedding voor het bedrijf of de organisatie. De mensen aan het stuur krijgen overzicht, inzicht in belangrijke processen en zien hun eigen rol in het geheel duidelijker. Hierdoor is het eenvoudiger koers te bepalen of te houden en de gewenste doelen te realiseren. Vanaf 2014 bied ik een balancering aan. Bij deze aanpak werk ik samen met directie of bestuur.

Training

Mijn trainingen brengen je hart en hersens in beweging, zodat je opnieuw naar je handelen kunt kijken. Het gaat er niet om een kunstje te leren, maar er achter te komen wat je echt wilt en daar naar handelen.
Vaardigheidstrainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, onderhandelen en adviseren verzorg ik in company.

Coaching

Ik ga met je de natuur in en al werkend ontdek je nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Met individuele vraagstukken over het werkleven kun je met mij op pad. Natuur coaching, lopend, in gesprek, in stilte, spelend… werkend met wat de omgeving biedt.

Intervisie

Intervisie heeft vele gezichten en vormen. Kijk wat jou aanspreekt om je professionaliteit te vergroten en je zelfinzicht te verdiepen! Ik begeleid intervisie bijeenkomsten en verzorg cursussen intervisie, zodat je na vijf bijeenkomsten zelf met je intervisie groep verder kunt.

Projectleiding

Vooral complexe projecten leiden in een omgeving die wordt gekenmerkt door continue verandering, vind ik een mooie uitdaging. In complexe projecten valt veel te leren voor alle betrokkenen. Dit leerproces inzichtelijk en behapbaar maken is een van mijn kwaliteiten. Om natuurlijk uiteindelijk de doelstellingen van het project te realiseren!